چهارشنبه ١٨ اسفند ١٣٩٥ -

اولین رویداد کمپ نوآوری سلامت خراسان شمالی با همکاری دفتر ارتباط با صنعت و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی با مرکز رشد جامع بجنورد برگزار شد

چهارشنبه ٦ شهریور ١٣٩٨ ساعت ٠:٠ ق.ظ   ( بازدید : 196 نفر )

این رویداد در قالب 6   کارگاه آموزشی برای دانشجویان رشته های پزشکی، پرستاری، نانوبیوتک، مامایی، بهداشت و علوم آزمایشگاهی در محل مجتمع رفاهی دانشگاه علوم پزشکی (روستای گردشگری روئین) برگزار شد.

کارگاه های آموزشی اصول ایده پردازی، بارش فکری در حوزه ایمنی ، خلاقیت و نوآوری، تیم سازی، بوم مدل کسب و کار، آشنایی با اصول مالکیت فکری، ثبت شرکت و شرکت های دانش بنیان و تدوین برنامه کسب و کار به ترتیب توسط مهندس قدیمی کارشناس مسئول حوزه موسسات و بازاریابی،مهندس قلی پور رئیس بازرسی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی، آقای فیض آبادی معاون فناوری و پشتیبانی، مهندس لطفی مدیر مراکز رشد و واحد موسسات و بازاریابی، مهندس احمدی مسئول حوزه مالکیت فکری و شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری خراسان شمالی،دکتر امانی معاون دانشجویی، فرهنگی و رئیس مرکز رشد و مهندس یونسی مدیر توسعه فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد.

گفتنی است: بازار سلامت، از جمله بازارهای پذیرا نسبت به کسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وکار‌های نوپا است و استارتاپ‌ها با اندکی نوآوری می‌توانند علاوه بر رفع نیازهای گسترده جامعه و ایجاد ارزش افزوده، به رشد مناسبی در این بازار دست پیدا کنند.

منبع : دفتر ارتباط دانشگاه با صنعت چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

شعار سال 96 (۱۸۷۶ بازدید)
عید غدیر مبارک (۱۶۳۱ بازدید)
کارگاه (۶۲۱ بازدید)
کارگاه آموزشی (۵۷۲ بازدید)